• På højde med mange værktøjer til erhvervslivet

  FamilyPlan® er den mest funktionelle og mest udviklede skole- og familiekalender på markedet, og den er fuldt på højde med mange professionelle planlægningsværktøjer til erhvervslivet. Læg dertil, at den er let og intuitiv at bruge.


  4 smarte folde-ud skemaer

  Med 4 folde-ud skemaer nederst på kalenderen er der fuldt styr på børnenes skolegang, de huslige pligter, vagter og de skæve arbejdstider.

  På folde-ud delen findes også det nye KodeSkema, som du skal skrive kode-delene fra hver måneds opgave ind i.


  Flotte klistermærker – WOW !

  Herudover er skrivefelterne så store, at du let kan skrive i 2 linjer, uden at det gnidrer, og de flotte klistermærker til sport, skole og fritid passer perfekt hertil. Find klistermærker til kalenderne her

 • Alle væsentlige serviceoplysninger er med + 2 ekstra kolonner

  Der er en separat kolonne til at holde styr på familiens madplan/motion/kæledyr og en til alle fødselsdage/mærkedage. Herudover viser kalenderen helligdage, mærkedage, civile flagdage, ugenumre, månefaser og stjernetegn – kort sagt alt det væsentlige.


  Åh jo! – lige en ting til!

  Skraveringsfeltet til venstre for datoen! Vi kalder det for “VISUEL DATO”.

  Lad barnet skravere 1 felt hver dag, for det hjælper de børn, der endnu ikke har lært datoen eller ugedagene at kende, let og helt uden besvær kan følge med i den aktuelle dag, og de kan derfor i en meget tidlig alder se hvilke aktiviteter, der skal foregå den aktuelle dag. Det vænner børnene – fra en meget tidlig alder – til at være med i familiens planlægning og trivsel.

  - FamilyPlan® er et stærkt og pålideligt værktøj, som holder styr på familiens aftaler og aktiviteter

 • Tilbehør

  Under fanen "Andet' finder du udvalgt tilbehør til din FamilyPlan® - sugekop til køleskabet og en CROSS magnetpen, som kan hænge på kalenderens spiral.

  Under fanen 'Klistermærker' finder du mere end 250 forskellige klistermærker, som hjælper med tydelig og sjov markering af jeres aftaler.


  5 enkle retningslinjer gør hele forskellen - og de er lette at bruge !

  Planlægning er nøglen til succes og trivsel i hverdagen, og det behøver slet ikke at være kedeligt at planlægge - tværtimod !

  Med et par enkle retningslinjer til brugen af FamilyPlan® kalenderne skaber du let overblik over familiens hverdag:

  1. Sørg for let adgang til kalenderen – lad den hænge på køleskabslågen
  2. Skriv en aftale/aktivitet ind på kalenderen straks den kendes
  3. Lad børnene være med ! Lad dem sætte klistermærkerne på, også gerne for mor og far
  4. Lad barnet skravere feltet til venstre for datoen hver morgen. Så kan de altid se den aktuelle dag/dato – også uden at kende hverken tal eller ugedage
  5. Inddrages børnene, ser de, at det rent faktisk kan være sjovt at planlægge, og de oplever, at de selv bidrager til at familien fungerer og trives. Og dét skaber glæde og tilfreds

Miljø

3 ORD FOR VORES MILJØHENSYN

 • “Made in Denmark” er lig arbejdspladser i Danmark

  Alle vores kalendere er produceret i Danmark. Det er i sig selv med til at holde danske arbejdspladser i gang indenfor fremstilling, produktion, transport, salg og markedsføring mm., men derudover betyder det, at de mange kalendere ikke skal transporteres fra Kina/fjernøsten eller øst-europa til Danmark, selvom det er langt billigere at producere disse steder. Det giver en langt mindre miljøbelastning, da den lange transport helt undgås.

 • Svanemærket

  Alle vore væg-kalendere er Svanemærkede, hvilket betyder, at de i lever op til de særlige miljøkrav, som Svanemærket garanterer. Det betyder bla., at kalenderne er trykt med miljøvenlige farver, og at trykkeriet i øvrigt lever op til strenge krav mht. behandling af restprodukter, affaldsstoffer mv.

 • PVC- og f-thalatfri

  Plasten på vore ” FamilyPlan® TABLE” kalendere er både PVC-fri og f-thalat-fri. Især f-thalaterne er vigtige at undgå, da de er mistænkt for bla. at have en hormonforstyrrende effekt. Med vores krav om f-thalat fri plast, har vi opnået en særlig status på markedet og tilføjet en ny dimension til tidens kalendere.